Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته دماوند با اشاره به اینکه ۳۱ مرداد روز جهانی مسجد، سالروز به آتش کشیدن مسجد الاقصی، قبله اول مسلمین توسط صهیونیست‌ها در سال ۱۳۴۸ شمسی است اظهار داشت: مسجد محل تربیت خانواده‌ها و نسل‌ها است، خانواده مسجدی از معارف و پرورش الهی بهره بیشتری می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متولیان مساجد باید زمینه را برای حضور پرشور کودکان، نوجوانان، جوانان و بانوان در مسجد فراهم کنند و جذابیت‌های متناسب با مسجد را ایجاد کنند، مسجد می‌تواند کانون حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم باشد و ائمه محترم جماعات باید برای ارتقا سطح خدمات مساجد برنامه‌ریزی کنند.

فتاح دماوندی گفت: مساجد پشتوانه انقلاب اسلامی و نقطه آغاز آن بودند و باید برای حفظ انقلاب و پیش برد اهداف آن برنامه داشته باشند مساجد و اهالی آن سرمایه انسانی نمازهای جمعه هستند، کسی که در نماز جماعت شرکت می‌کند به نماز جمعه اهمیت بیشتری می‌دهد، چون ارزش نماز جمعه را می‌داند.

امام جمعه دماوند افزود: مردم همیشه پشتیبان مسجد بوده اند، مساجد باید با مساعدت مالی و حمایت مردم اداره شود، چنانچه از صدر اسلام تاکنون چنین بوده است و وقف برای تأمین هزینه‌های مسجد و قرار دادن قسمتی از ثلث در وصیت نامه‌ها برای پشتیبانی، عمران و آبادی مسجد از سنت‌های پر ثواب ماست، مساجد سنگرها و پایگاه‌های اسلام هستند، دشمنان اسلام برنامه‌ریزی می‌کنند تا مساجد خالی و خلوت شوند، باید با حضور خود در مساجد و جماعت دشمن را ناامید کنیم.

خطیب نماز جمعه دماوند اظهار داشت: شهدای عزیز انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم از مساجد برخاستند و در مسجد تربیت شدند، مسجد باید شهید پرور و انقلابی باشد، پزشکان، مهندسان، مخترعان و متخصصان متعهد، دلسوز، مردمی، خدمتگزار و ایثارگر در همین مساجد درس فداکاری و کار بی منت برای مردم را آموختند و کسبه با انصاف، خیر، سرمایه داران و کار آفرینان متدین و نیک اندیش ما از همین مساجد تأثیر گرفتند و اهل خیر شدند.

وی عنوان داشت: از تلاش‌ها، خدمات و زحمات ائمه جماعت مساجد شهرستان دماوند و نیز هیئت‌های امنا و فعالان مساجد از جمله پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی مساجد تشکر می‌کنم.

امام جمعه دماوند گفت: حمله به سلمان رشدی زنگ خطری برای عاملان ترور سردار شهید سلیمانی است که روز انتقام دور نیست، بلکه انشاالله نزدیک و نشانگر این است که حرف مرجع تقلید و فتوای او بر زمین نخواهد ماند، حتی اگر سال‌های زیادی از آن گذشته باشد، این حمله وجود غیرت دینی و تعصب اسلامی مقدس و حساسیت به احکام اسلام است که به حمدالله در مسلمین وجود دارد و همه ما وظیفه داریم که از حقانیت اسلام و قرآن و اهل بیت دفاع کنیم و اجازه توهین به مقدسات اسلامی را به هیچکس ندهیم ما برای همه پیامبران و ادیان الهی احترام قائل هستیم و توهین به مقدسات اختلاف افکنی را جرم و حرام میدانیم و در این رابطه تابع ولایت فقیه و مرجع تقلید هستیم.

فتاح دماوندی بیان داشت: تیم مذاکره کننده ایران در مسئله انرژی هسته‌ای با دقت منافع ملی ما را مد نظر دارد و مرعوب جوسازی رسانه‌ای غرب نمی‌شود، غرب می‌خواهد امتیاز کمی بدهد و امتیازهای بزرگ بگیرد، اما با به چیزی کمتر از رفع تحریم‌های ظالمانه و تضمین کتبی مربوطه راضی نخواهیم شد، دولت سیزدهم مذاکرات هسته‌ای را به آب و نان مردم گره نزده است، اما تمام تلاش خود را برای به ثمر رسیدن مذاکرات انجام خواهد داد و صبر و نجابت ملت ایران را در این جنگ اقتصادی و تحمل سختی‌ها می‌ستاییم از مردم بابت شکیبایی و ایستادگی و مقاومت تشکر می‌کنیم.

کد خبر 5567169

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه دماوند خطبه های نماز جمعه سلمان رشدی بوشهر اربعین حسینی ویروس کرونا کرمانشاه گرگان خطبه های نماز جمعه هفته دولت آزادگان جنگ تحمیلی اردبیل روز خبرنگار اربعین 1401 آمار کرونا شیوع کرونا همدان نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر یکشنبه در نشست توجیهی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» که در قالب کارگاه آموزشی از سری برنامه‌های قرارگاه شهید آوینی با حضور ۵۰ نفر از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت در سطح کانون‌های مساجد اظهار کرد: کانون‌های مساجد به عنوان گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نهاد فرهنگی ظرفیت قابل توجهی در زمینه اوقات فراغت بر عهده دارد.

وی، با بیان اینکه مسجد پایگاه اجتماعی است، افزود: مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سوالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اجرای طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد با شعار «مسجد، کانون نشاط» اشاره کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب برای نزدیک شدن و انس گرفتن جوانان و نوجوانان با رشته‌های فرهنگی و هنری یکی از مهمترین اهداف پیش‌بینی شده در طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است.

کیامهر، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای شناسایی و کاهش آسیب‌های اجتماعی به متولیان طرح غنی‌سازی اوقات فراغت در کانون‌های مساجد تأکید کرد و یادآور شد: عملیاتی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب به ویژه جهاد تبیین در راستای اعتلای سیاسی جامعه و ارتقای بصیرت سیاسی نسل جوان از دیگر بخش‌های طرح اوقات فراغت کانون‌ها است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با بیان اینکه مخاطبان اصلی کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، افزود: برقراری ارتباط خوب با نسل جوان باید محور برنامه‌های طرح اوقات فراغت کانون‌های مساجد باشد.

مدیرمسئول کانون شهید نجفی مسجد امام سجاد (ع) قروه در ادامه این نشست توجیهی، با تشریح فعالیت‌های اوقات فراغت حول محورهای فرهنگی، ورزشی، قرآنی، کتابخوانی و هنری عنوان کرد: این فعالیت‌های بایستی در قالب جشنواره و لیگ برای اعضای کانون تعریف شود و به صورت رقابتی در سطح کانون‌های مساجد استان توسعه یابد.

عزیزی با تاکید بر ترسیم چشم انداز برای توسعه فعالیت‌های کانون و مسجد بیان کرد: مسأله‌ای که لازم است مورد توجه مدیران کانون‌ها باشد، مسئله روش و اجرای آن است تا با جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد، مسجد را به پایگاهی برای تربیت و کشف استعدادهای نسل امروز تبدیل کنیم.

در ادامه این جلسه روش اجرای طرح به صورت تیمی در بین مدیران کانون‌های مساجد استان به صورت آزمایشی اجرا شد.

کد خبر 6097207

دیگر خبرها

  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • کمک ۱۲۸ میلیارد تومانی مردم برای ساخت مسجد در کشور
  • ادعای اوکراین: توطئه ترور زلنسکی توسط عوامل روسیه خنثی شد
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟